Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Все у пухирях, волосся згоріло»: розповіли про стан луцького підлітка, який хотів зробити селфі на даху потяга (Відео)

В електричній дузі потяга напруга сягає 29 тисяч вольт.

Фото mapio.net.

«Все у пухирях, волосся згоріло»: розповіли про стан луцького підлітка, який хотів зробити селфі на даху потяга (Відео)

За словами медиків, на хлопця чекає довготривале лікування та реабілітація

У Луцьку підлітка вдарило струмом на даху потяга. Хлопець зазнав 30% опіків тіла. Вночі разом зі своєю подругою вони гуляли біля залізничного вокзалу, а тоді вирішили пофотографуватися. Як розповіли на залізниці, аби отримати смертельний удар струмом, навіть не треба торкатися дротів, достатньо просто бути поруч з ними. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Реклама Google

Все сталося поблизу залізничного вокзалу. Посеред ночі двоє підлітків прийшли до потяга, аби сфотографуватися. 15-річний хлопець заліз на дах вагону, де його і вдарило струмом. Коли приїхали медики, підліток лежав між двома вагонами. Одяг на ньому згорів.

Їй він теж пропонував, але вона відмовилася. Тоді хлопець поліз сам, а потім його вдарило струмом. Вона розказувала, що все засвітилося як спалах блискавки.

«Все у пухирях і чорне від сажі. Одяг і волосся згоріли. Дуже страшно», – розповів фельдшер Олександр Гережун.

За словами лікаря, який саме працював на «швидкій» у цю зміну, дівчину врятувалася, бо не полізла на вагон:

«Їй він теж пропонував, але вона відмовилася. Тоді хлопець поліз сам, а потім його вдарило струмом. Вона розказувала, що все засвітилося як спалах блискавки».

Налякана дівчина сама набрала медиків. У важкому стані її товариша доправили до дитячої лікарні.

«Була обпечена передня поверхня живота, стегно, а також інші ділянки тіла», – повідомив завідувач центрально-оперативної диспетчерської Станіслав Лінік.

Спочатку потерпілого доправили до реанімації, а звідти – до опікового центру, де одразу прооперували. За словами медиків, на хлопця чекає довготривале лікування та реабілітація.

Його родичі у шоковому стані. Спілкуватися із журналістами відмовилися.

Як розповіли на залізниці, в електричній дузі потяга напруга сягає 29 тисяч вольт. Аби отримати смертельний удар струмом, навіть не треба торкатися дротів, достатньо просто бути поруч з ними.

«Ближче двох метрів ні в якому разі до контактного дроту не повинно бути людей. Він народився в сорочці, могло бути і гірше», – каже заступник начальника залізничної станції «Луцьк» Павло Караїм.

Лише на Волині через небезпечні селфі на залізничних вагонах цього року постраждали четверо підлітків. Усі вони отримали опіки через бажання зробити круте фото. І лише дивом вижили.

Нагадаємо, на Волині у пожежі загинув чоловік.

 

Telegram Channel