Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщині чоловік вкрав мопед у рідного брата – поліція

Правоохоронці з'ясували, що молодик був у селі Людинь та не мав чим доїхати додому.

Фото Нацполіції.

На Рівненщині чоловік вкрав мопед у рідного брата – поліція

На Рівненщині у чоловіка вкрали мопед. Правоохоронці знайшли його у 22-річного жителя сусіднього села – ним виявився рідний брат заявника, – повідомили в Нацполіції області. Чоловік пояснив поліцейським, що взяв мопед, адже не мав чим добратися додому. Про це інформує Суспільне.

Інцидент трапився у неділю, 25 жовтня, в селі Людинь Дубровицького району, це за 140 кілометрів від Рівного. На лінію 102 надійшов виклик о восьмій ранку від 27-річного чоловіка – він повідомив про зникнення свого мопеда «Alpha», – розповіли в пресслужбі Нацполіції області.

«Поліцейські встановили, що до угону може бути причетний 22-річний житель села Партизанське — рідний брат заявника. Правоохоронці з'ясували, що молодик був у селі Людинь та не мав чим доїхати додому, тому й взяв мопед у брата», – каже пресофіцерка Нацполіції області Катерина Загурська. Перед тим, як заявити про крадіжку, чоловік намагався додзвонитись до рідного брата, але той не відповідав.

Перед тим, як заявити про крадіжку, чоловік намагався додзвонитись до рідного брата, але той не відповідав.

В поліції розпочали досудове розслідування за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, – розповіла пресофіцерка. Й додала, що чоловікові загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Мопед копи забрали на спецмайданчик.

Telegram Channel