Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Мер Нововолинська звернувся із прощальним словом (Відео)

Успіху і удачі наступнику!

Фото: youtube.com.

Мер Нововолинська звернувся із прощальним словом (Відео)

Кандидат від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Борис Карпус перемагає на виборах Нововолинського міського голови. Про це свідчать дані паралельного підрахунку голосів

Зза даними з 24 дільниць (всього дільниць – 25) Карпус Борис лідирує, відірвавшись від чинного мера Віктора Сапожнікова більше, ніж на 10%.

Уже майже колишній міський голова Віктор Сапожніков записав прощальне слово. Він подякував нововолинцям за підтримку на виборах та побажав успіху наступнику. Очільник міста зазначив, що низька явка виборців на дільниці для голосування стали однією із причин його поразки. Політик подякував усім нововолинцям, за те, що разом вдалося зробити. «Місто з мертвого, як його колись називали, стало лідером по багатьох показниках не тільки на Волині, але й в Україні. Залишилося ще ряд проектів які в стадії завершення, наприклад, за 18 мільйонів треба завершити до 1 січня поліклініку сімейної медицини у селищі Благодатному. Закінчити і запустити весь конвеєрний цикл по по сміттєпереробці, а саме, сортуванню», - йдеться у зверненні.

Карпус Борис лідирує, відірвавшись від чинного мера Віктора Сапожнікова більше, ніж на 10%.

Віктор Сапожніков щиро вдячний усім, хто віддав йому голос. «Я старався завжди виконувати свої обіцянки і ніколи не підводив вас!», - зазначим міський голова Нововолинська.

 

Telegram Channel