Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку оштрафували будівельників за забруднення дороги

При винесенні з території об’єкта бруду, ґрунту терміново його прибрати/

Фото зі сторінки Департаменту МР ЛМР у Facebook.

У Луцьку оштрафували будівельників за забруднення дороги

Під роздачу попали будівельники на Даньшина, 1

Інспектор групи швидкого реагування Департаменту муніципальної варти виявив порушення правил благоустрою міста Луцька.

Згідно з правилами, керівники, уповноваженні посадові особи будівельних організацій зобов’язані забезпечувати очистку транспортних засобів, не допускати винесення ґрунту на дороги, прибудинкові території, тротуари, організувати ручну очистку, мийку транспортних засобів при виїзді. При винесенні з території об’єкта бруду, ґрунту терміново його прибрати, інформує Департамент муніципальної варти Луцької міської ради.

Відповідальні особи з будівництва по вул. Даньшина, 1 завчасно не вжили заходів щодо очистки коліс великогабаритного авто.

Однак, не зважаючи на передбаченні вимоги відповідальні особи з будівництва по вул. Даньшина, 1, завчасно не вжили заходів щодо очистки коліс великогабаритного авто, в результаті чого було допущено забруднення проїзної частини та тротуару.

На порушника було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення та видано припис з вимогою терміново прибрати бруд з проїжджої частини дороги та тротуару.

Норма вищезгаданої статті передбачає накладення штрафу від 850 до 1700 гривень.

Реклама Google

Telegram Channel