Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чоловік вкрав мопед у рідного брата

Правоохоронці з'ясували, що молодик був у селі Людинь та не мав чим доїхати додому, тому й взяв мопед у брата.

Фото: поліції області.

Чоловік вкрав мопед у рідного брата

На Рівненщині у чоловіка вкрали мопед. Правоохоронці знайшли його у 22-річного жителя сусіднього села – ним виявився рідний брат заявника, – повідомили в Нацполіції області. Чоловік пояснив поліцейським, що взяв мопед, адже не мав чим добратися додому

Інцидент трапився у неділю, 25 жовтня, в селі Людинь Дубровицького району, це за 140 кілометрів від Рівного. На лінію 102 надійшов виклик о восьмій ранку від 27-річного чоловіка – він повідомив про зникнення свого мопеда «Alpha», – розповіли в пресслужбі Нацполіції області.

Правоохоронці з'ясували, що молодик був у селі Людинь та не мав чим доїхати додому, тому й взяв мопед у брата.

«Поліцейські встановили, що до угону може бути причетний 22-річний житель села Партизанське — рідний брат заявника. Правоохоронці з'ясували, що молодик був у селі Людинь та не мав чим доїхати додому, тому й взяв мопед у брата», – каже пресофіцерка Нацполіції області Катерина Загурська.

Перед тим, як заявити про крадіжку, чоловік намагався додзвонитись до рідного брата, але той не відповідав, пише Суспільне.

В поліції розпочали досудове розслідування за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, – розповіла пресофіцерка. Й додала, що чоловікові загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Реклама Google

Мопед копи забрали на спецмайданчик.

Telegram Channel