Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Майже по тисячі кілометрів наїздили два нових луцьких тролейбуси за п’ять днів роботи

Ремонт одного тролейбуса вартує від 10 до 15 тисяч гривень на місяць, залежно від поломки.

Фото Суспільне.Волинь.

Майже по тисячі кілометрів наїздили два нових луцьких тролейбуси за п’ять днів роботи

У автопарку підприємства нині 52 тролейбуси. Два нових курсують маршрутами № 15 і 15А. Їх купили за програмою «Міський тролейбус», вартість одного - 4 мільйони 800 тисяч гривень

Про це розповів Суспільному директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц. На маршрут нові машини виїхали 22 жовтня.

«Це – кошти, які будуть віддані під низький відсоток. 1, 7% річних. Порядок повернення: перші 5 років не повертаються. А далі – рівномірно протягом 20 років. Це за кошти «Європейського інвестиційного банку», звичайно, співфінансування», - каже директор підприємства електротранспорту міста, -каже Володимир Пуц.

Ремонт одного тролейбуса вартує від 10 до 15 тисяч гривень на місяць, залежно від поломки.

Сьогодні на маршрутах – 45 тролейбусів, каже директор міського підприємства електротранспорту Володимир Пуц. Щоб забезпечити місто транспортом, старі машини постійно ремонтують. Більшості транспорту в автопарку від 12 до 35 років.

Ремонт одного тролейбуса вартує від 10 до 15 тисяч гривень на місяць, залежно від поломки. Нині на технічному огляді тролейбус, якому майже 30 років, каже майстер Олександр Ільницький.

Реклама Google

Перевіряється обладнання, передня підвіска, задня, перевіряється задній міст, змазується усе. Міняються контакти, Перевіряється усе і тролейбус знову виїжджає на лінію», - каже майстер.

Згідно з договором, решту нових тролейбусів Луцьке підприємство електротранспорту отримає до кінця серпня наступного року. Усього – 27 машин. Йдеться про 27 нових машин.

Telegram Channel