Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Повісився 11-річний хлопчик з багатодітної сім'ї

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Повісився 11-річний хлопчик з багатодітної сім'ї

Подробиці трагедії встановлюють правоохоронці

Близько 20:00 у чергову частину Олешківського відділення поліції надійшло повідомлення від медичної сестри. Вона розповіла, що до лікарні доставлено 11-річного хлопчика без ознак життя. Батьки пояснили лікарям, що знайшли сина в його кімнаті, він не дихав.

Про це повідомляє поліція Херсонської області у фейсбуці.

Реклама Google

Того вечора діти гралися у кімнаті, а коли відлучилися, то потерпілий залишився на деякий час сам. Через кілька хвилин діти повернулись та виявили брата повішаним на ремені.

Слідчо-оперативна група слідів насильницької смерті на тілі хлопчика не виявила. Попередня причина смерті – механічна асфіксія через повішання.

Як розповів начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, у родині виховується 7 дітей. На обліку у соціальних служб сім’я не перебувала. Поліцейські поспілкувались з батьками, дітьми та з’ясували наступне. Того вечора діти гралися у кімнаті, а коли відлучилися, то потерпілий залишився на деякий час сам. Через кілька хвилин діти повернулись та виявили брата повішаним на ремені. Батьки одразу поїхали до лікарні, де констатували смерть дитини.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 п.2 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України з поміткою (самогубство). Нині правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, жінка таємно народила вдома і ховала немовля у шафі.

Telegram Channel