Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
«Європейська солідарність» Порошенка підтримала кандидата від партії «Голос» у другому турі виборів міського голови Черкас

Оце так!

Фото Twitter Порошенка.

«Європейська солідарність» Порошенка підтримала кандидата від партії «Голос» у другому турі виборів міського голови Черкас

Віктор Євпак змагатиметься з чинним мером Анатолієм Бондаренком

Партія «Європейська солідарність» підтримає кандидата від партії «Голос» Віктора Євпака у другому турі виборів міського голови Черкас, де той, згідно з екзит-полами, змагатиметься з чинним мером Анатолієм Бондаренком.

Про це заявив Петро Порошенко, повідомляє Українська правда.

«Напередодні другого туру місцевих виборів, де кандидати від проєвропейських, євроатлантичних сил пройшли до другого туру, ми хочемо без будь-яких умов зробити перший, але дуже важливий крок. У цих умова ми – наша партія і я як її голова – прийняли рішення про підтримку кандидата на міського голову міста Черкаси від партії «Голос» Віктора Євпака.

Віктор є, по-перше, український патріот, по-друге професіонал, і по-третє – державник.

Точніше одна умова була – і ця умова була така, що Віктор має перемогти. І в цих умовах виборці нашої партії, наша партійна організація буде робити все, щоб закликати тих, хто нас підтримав на першому турі, закликати всі проєвропейські, євроатлантичні, українські політичні сили підтримати Віктора.

Віктор є, по-перше, український патріот, по-друге професіонал, і по-третє – державник», - заявив Порошенко.

Telegram Channel