Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Люди в камуфляжі перепиняли депутатів Рівнеради перед сесією (Фото)

Сергій Пандрак зазначив, що сказав депутатам те, що планував.

Фото Суспільне Рівне.

Люди в камуфляжі перепиняли депутатів Рівнеради перед сесією (Фото)

Десяток людей на чолі з керівником спілки учасників бойових дій та АТО «УВО» Сергієм Пандраком перекрили вхід до будівлі на Поштовій, де в 10-й годині 29 жовтня має початись остання «прощальна» сесія Рівнеради цієї каденції. Зрештою, пізніше обранців таки пропустили. Фото журналіст Суспільного зробив по 9-й ранку.

Зрештою, пізніше обранців таки пропустили. Фото журналіст Суспільного зробив по 9-й ранку.

Сергій Пандрак каже, що хоче поспілкуватись із депутатами на вулиці перед початком. В той момент намагались пройти депутати Мар'ян Года та Олександр Довжаниця. Їх, щоправда, не пустили.

Олександр Довжаниця назвав такі дії людей у камуфляжі неправильними. Також на місці був заступник керівника поліції Рівного Іван Теліга.

 

 На сесії 29 жовтня Рівнерада має розглянути три десятки питань. Депутати продовжують підходити та збиратись біля входу. Сергій Пандрак просить їх не голосувати за земельні питання, особливо – за ділянку для СБУ.

Сергій Пандрак просить їх не голосувати за земельні питання, особливо – за ділянку для СБУ.

Сергій Пандрак зазначив, що сказав депутатам те, що планував, тому їх за 10 хвилин до початку сесії таки пропустили.

Заступник начальника поліції Іван Теліга сказав Суспільному, що порушень громадського порядку не зафіксовано, тож і притягати до відповідальності учасників акції немає за що.

 

 Що відомо

Кілька десятків людей у камуфляжі на чолі з Сергієм Пандраком 17-го вересня зайняли сесійну залу Рівнеради і вимагали депутатів скасувати одне із земельних рішень.

Після цього мер звернувся до правоохоронців з проханням розслідувати цей випадок та дати оцінку діям тих людей.

Сергій Пандрак балотувався на посаду міського голови Рівного. За попередніми підрахунками протоколів комісій, він посідає одне з останніх місць.

Telegram Channel