Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинь відправила на Луганщині 4 тонни гуманітарного вантажу

З Волині – Луганщині!

Фото voladm.gov.ua.

Волинь відправила на Луганщині 4 тонни гуманітарного вантажу

Зокрема у смт. Сиротине Луганської області, яке сильно постраждало від пожеж, доправили будматеріали

На виконання доручення голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка ініціювали збір матеріалів та предметів першої необхідності погорільцям з  Луганщини. Учора вантаж у супроводі першого заступника голови ОДА Сергій Мовенка доставили у Луганську область, інформує Волинська ОДА.

Нагадаємо, пожежами на Луганщині було охоплено  майже 20 тисяч гектарів. Постраждали 32 населених пункти. Десятки приватних будинків пошкоджені вогнем, наші громадяни опинилися в складних умовах, втративши найнеобхідніше. Саме тому небайдужі з різних куточків країни надають предмети та матеріали першої необхідності.

Зокрема, до акції збору долучилися: Волинська організація  Товариства Червоного  Хреста України, ПрАТ  «Нова лінія»  м.Луцьк, ВОБФ «Дитяча місія. Україна», БФ милосердя та здоров'я «Добра новина», Іваничівський районний благодійний фонд «Незабудка», ВОБФ «Карітас-Волинь (м.Нововолинськ).

На Волині спільними зусиллями вдалося зібрати майже 4 тони вантажу. Зокрема, до акції збору долучилися: Волинська організація  Товариства Червоного  Хреста України, ПрАТ  «Нова лінія»  м.Луцьк, ВОБФ «Дитяча місія. Україна», БФ милосердя та здоров'я «Добра новина», Іваничівський районний благодійний фонд «Незабудка», ВОБФ «Карітас-Волинь (м.Нововолинськ).

Гуманітарний вантаж, який передали волиняни, складається не тільки з речей першої необхідності та одягу, а й таких необхідних зараз будматеріалів. Одразу ж їх було доправлено туди, де це вкрай необхідно – до Сиротиного.

Telegram Channel