Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
 За одну хвилину 11 разів дістала зубами яблуко з підлоги. Запорізькі гімнастки потрапили у Книгу рекордів України

Мріє після закінчення школи вступити до Київської національної Академії циркових мистецтв та виступати на кращих аренах світу.

Фото suspilne.media.

За одну хвилину 11 разів дістала зубами яблуко з підлоги. Запорізькі гімнастки потрапили у Книгу рекордів України

Циркові трюки двох запорізьких дівчат зареєстрували на арені цирку Юні вихованки народного художнього колективу циркової студії «Едельвейс» продемонстрували їх у неділю, 25 жовтня, у програмі «Флеш-циркуш» на запорізькій арені. За одну хвилину 10-тирічна Богдана Ткаченко 11 разів дістала зубами яблуко з підлоги.

Юні вихованки народного художнього колективу циркової студії «Едельвейс» продемонстрували трюки у неділю, 25 жовтня, у програмі «Флеш-циркуш» на запорізькій арені. За одну хвилину 10-тирічна Богдана Ткаченко 11 разів дістала зубами яблуко з підлоги. Про це інформує Суспільне.

А 9-річна Аліна Фролова провисіла на своєму волоссі 11 хвилин і 2 секунди, а 10-тирічна Богдана Ткаченко за одну хвилину 11 разів дістала зубами яблуко з підлоги.

 

 

 

 Як зазначила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова: «Це – унікальні трюки, які сьогодні не просто гідно представляють Запоріжжя, а представляють всю Україну в світі.»

Юні рекордсменки мріють після закінчення школи вступити до Київської національної Академії циркових мистецтв та виступати на кращих аренах світу.

Відео

Telegram Channel