Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Волині поліція знайшла винуватця ДТП з постраждалим

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

На Волині поліція знайшла винуватця ДТП з постраждалим

Транспортний засіб, Fiat Doblo, вилучили та помістили на арештмайданчик

У Турійському районі поліція встановила особу водія, винуватця ДТП з постраждалим.

Невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом збив велосипедиста, 51-річного жителя району. Керманич з місця пригоди зник.

Транспортний засіб вилучили. Зловмисникові загрожує, зокрема, до трьох обмеження волі. Триває  слідство. 

Нагадаємо: у понеділок, 26 жовтня, на автодорозі поблизу села Городилець Турійського району невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом збив велосипедиста, 51-річного жителя району. Водій з місця пригоди зник.  Постраждалого госпіталізували у відділення реанімації.

За цим фактом у поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

«Завдяки проведеним оперативним заходам співробітники кримінальної поліції встановили, що ДТП скоїв 39-річний житель Володимир-Волинського району. Транспортний засіб, Fiat Doblo, вилучили та помістили на арештмайданчик. Досудове розслідування триває», – зазначив Юрій Столярчук, керівник Турійського відділення поліції.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт строком до двох років, арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами строком до трьох років.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel