Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Чоловік, який живцем спалив дружину, отримав довічне ув’язнення, але у скоєному не розкаявся (Відео)

«Вона образила мою гідність»: чоловік розповів, чому спалив дружину живцем.

Фото: pplus.in.ua

Чоловік, який живцем спалив дружину, отримав довічне ув’язнення, але у скоєному не розкаявся (Відео)

У мережі з’явилося відео із зали суду, де виступає обвинувачений. Він розповів, що свій злочин повторив би і зараз. Причиною цього назвав ревнощі. Мовляв, так хотів покарати жінку за зраду. Злочив був у першу чергу скоєний проти мене. Вона зачепила мою честь і гідність. Я, протестуючи проти її вчинку і того, що суспільство захищає її вчинок, вирішив вбити і її, і себе, – розповів чоловік

Довічне ув’язнення призначили чоловікові, який у червні у Кременчуці підпалив жінку в магазині. Таке рішення оголосила сьогодні головуюча суддя колегії Крюківського райсуду Кременчука Діана Зоріна, повідомляє «Суспільне.Полтава».

Чоловік у скоєному зізнався, проте не розкаявся.

Розповів, що свій злочин повторив би і зараз. Причиною цього назвав ревнощі. Мовляв, так хотів покарати жінку за зраду.

Також засуджений говорив, що планував убити й себе – згоріти разом із жінкою. Прокурор же зазначив, що чоловік у момент скоєння злочину був у вогнетривкому костюмі. Експертиза визнала його психічно здоровим.

 

За даними слідства, 4 червня чоловік прийшов у магазин, де працювала його 36-річна дружина, облив її легкозаймистою речовиною та підпалив. Опіки, які отримала потерпіла, виявилися несумісні із життям. Враховуючи, що крамниця знаходиться на першому поверсі житлового будинку, зловмисник створив небезпеку й для інших людей.

За попередньою інформацією, мотивом такого вчинку стало бажання жінки офіційно розлучитися.

 

Telegram Channel