Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинський патрульний «влаштував на навчання» свою колегу

Збитки обдуреній колезі поліцейський відшкодував, але під суд таки потрапить.

Фото novograd.city.

Волинський патрульний «влаштував на навчання» свою колегу

Його судитимуть за шахрайство та підроблення документа

Волинська обласна прокуратура затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, кримінальному провадженні про вчинення поліцейським Управління патрульної поліції у Волинській області шахрайства, організації підроблення, а також використання підробленого офіційного документа (ч.ч. 1, 2 ст. 190, ч. 3 ст. 27 ч. 1 ст. 358, ч.4 ст. 358 КК України).

У січні 2020 року 26-річний патрульний розповів своїй 20-річній колезі, що може вирішити питання її вступу в один із волинських вишів на заочну форму навчання.

У січні 2020 року 26-річний патрульний розповів своїй 20-річній колезі, що може вирішити питання її вступу в один із волинських вишів на заочну форму навчання. Поліцейська погодилась.

Згодом спритний правоохоронець кілька разів брав із колеги гроші «за навчання» та «за навчальні матеріали», заволодівши в такий спосіб 20 тисячами гривень, а також організував виготовлення підробленого договору про надання освітніх послуг і надав жінці його копії.

Викритий у цих злочинах патрульний відшкодував колезі завдану шкоду й невдовзі постане перед судом, який і обере йому міру покарання.

Реклама Google

Джерело: Пресслужба обласної прокуратури
Telegram Channel