Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Центр реабілітації учасників бойових дій отримав сертифікат «Чиста лікарня»

Вітаємо!

Фото: КП «Луцький ЦПМД» - поліклініка 1.

Центр реабілітації учасників бойових дій отримав сертифікат «Чиста лікарня»

Сертифікат, як визнання, що ми працюємо згідно всіх вимог протиепідемічної безпеки, піклуємось про безпеку та здоров'я як наших пацієнтів, персоналу так і просто відвідувачів.

«Сьогодні у нас ще один привід пишатись своїми досягненями. Відділення «Центр реабілітації учасників бойових дій» при КП «ЛЦПМД» нагородили сертифікатом «Чиста лікарня»! Асоціація «Служба організації інфекційного контролю» була заснована на базі німецької науково-дослідницької лабораторії др. Рьодгера, тому керується новітніми, сучасними принципами в організації санітарно-епідеміологічного режиму закладу охорони здоров’я. Основна місія служби – збереження здоров’я персоналу та пацієнтів закладів, - інформують на сторінці КП «Луцький Ц П М Д» - поліклініка 1 у фейсбуці.

Основна місія служби – збереження здоров’я персоналу та пацієнтів закладів.

– Саме тому нам надзвичайно приємно отримати сертифікат, як визнання, що ми працюємо згідно всіх вимог протиепідемічної безпеки, піклуємось про безпеку та здоров'я як наших пацієнтів, персоналу так і просто відвідувачів. Нам дуже важливо щоб всі хто приходить до нас були здоровими, ми працюємо на благо громадянам нашої держави. Наші двері відкриті абсолютно усім, потрібно лише направлення від сімейного лікаря і ваше бажання повернутись до повноцінного життя. Зайвим не буде нагадати вам нашу адресу: пр. Волі 66а. КП ЛЦПМД Центр реабілітації УБД», - йдеться у дописі.

Реклама Google

 
Джерело: КП "Луцький Ц П М Д" - поліклініка 1
Telegram Channel