Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У місті на Волині запроваджують посилені карантинні обмеження, школи переходять на дистанційне навчання

Ковель у червоній зоні.

Фото ілюстративне.

У місті на Волині запроваджують посилені карантинні обмеження, школи переходять на дистанційне навчання

Місто в червоній зоні

У Ковелі встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. З 3 листопада у місті посилюються карантинні обмеження. Відповідне рішення ухвалили сьогодні на засіданні міської комісії з ТЕБ та НС, повідомляє Про Ковель.

Загальноосвітні школи з 3 листопада перейдуть на дистанційне навчання. Призупиняється навчально-виховний процес у закладах позашкільної, дошкільної освіти та спорту, крім навчально-реабілітаційних центрів.

Загальноосвітні школи з 3 листопада перейдуть на дистанційне навчання. 

Заборонено приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у галузі культури.  Не працюватимуть заклади громадського харчування (бари, ресторани, кафе тощо), торговельно-розважальні центри, перукарні.

У сфері торговельного і побутового обслуговування населення лише дозволено:

  • реалізацію продуктів харчування, пального, засобів гігієни, лікарських засобів та виробів медичного призначення, ветеринарних препаратів, кормів, пестицидів та агрохімікатів, насіння і садівного матеріалу;

 

  • банківську та страхову діяльність, а також медичну, ветеринарну практику, роботу автозаправних комплексів, технічне обслуговування та ремонт транспортних засобів, технічне обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, ремонт комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку;

 

  • торговельну діяльність та надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень;

 

  • відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, які надають їх сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування).

У Ковелі перевезення громадським транспортом здійснюватиметься за умов заповнення пасажирами тільки сидячих місць та дотримання протиепідемічних вимог.

Джерело: ПроКовель.
Telegram Channel