Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волиняни засмітили побутовими відходами Національний природний парк (Фото)

Сміття в лісі не росте...

Фото: НПП «Прип’ять – Стохід».

Волиняни засмітили побутовими відходами Національний природний парк (Фото)

Це люди, відпочивши на природі, забувають прибрати за собою пластикові пляшки, одноразовий посуд і ще багато «добра», яке забруднює довкілля

Спеціалісти Національного природного парку «Прип’ять – Стохід» з просвітницькою метою роз’яснюють любешівцям і гостям цього краю, що у звичайному побутовому смітті можна легко виявити такі токсичні речовини, як солі заліза, свинцю, цинку, ртуть та пестициди, розчини та фарбники. Із першим дощем вони потрапляють у ґрунт та воду, яка у решті решт повертається з лісу до людини, до наших кухонь та ван.

Із першим дощем вони потрапляють у ґрунт та воду, яка у решті решт повертається з лісу до людини, до наших кухонь та ван.

З дитинства людина має знати, що викинуте сміття нікуди не дівається, і якщо вона доживе до 100 років, то забута пляшка буде на неї чекати, викинутий на зупинці громадського транспорту недопалок радо зустрічатиме вас протягом 3-11 років, тобто ваші діти їх довго бачитимуть. Прості звички, які можуть врятувати довкілля, – не викидати сміття будь-де, сортувати окремо харчові та нехарчові відходи (як мінімум), прибирати в лісі не тільки за собою, але й за менш обізнаними сусідами... Про це інформує сайт Національного природного парку «Прип’ять – Стохід».

Telegram Channel