Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Померла 4-річна дівчинка, яку жорстоко побила мати

Слідчі дії тривають.

Фото УНІАН.

Померла 4-річна дівчинка, яку жорстоко побила мати

У разі доведення вини жінки - її можуть ув'язнити на строк від семи до десяти років

На Хмельниччині померла 4-річна дівчинка із села Ходаківці. Її два тижні тому шпиталізували з численними травмами до реанімації після жорстокого побиття матері.

Про це розповіли у ТСН.Ранок.

Правоохоронці в побитті дівчинки запідозрили її 34-рирічну матір, яка всі звинувачення заперечувала. Мовляв, у доньки були напади епілепсії, під час яких вона так сильно побилася.

Дитина була в глибокій комі. Вона мала забої внутрішніх органів та зламану руку. Тоді правоохоронці в побитті дівчинки запідозрили її 34-рирічну матір, яка всі звинувачення заперечувала. Мовляв, у доньки були напади епілепсії, під час яких вона так сильно побилася.

Слова матері спростували медики та соціальні працівники. З'ясувалося, що у дитини ніколи не було жодних нападів. Вона декілька років жила в прийомній родині і лише недавно рідна матір через суд повернула собі її та старшу сестру. Діти були відібрані в жінки через недогляд. 

Суд обрав матері запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом двох місяців. Після смерті дитини справу кваліфікують як умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Нагадаємо, поки мати спала, її трирічна донька серед ночі пішла гуляти (Фото).

Telegram Channel