Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію в храмі села Ощів (Фото)

Ласкаво просимо!

Фото Волинської єпархії ПЦУ.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію в храмі села Ощів (Фото)

Це перші відвідини волинським архіпастирем парафії, яка вийшла з Московського Патріархату й увійшла в Православну церкву України

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію в храмі Воздвиження хреста Господнього села Ощів Горохівського деканату, інформує Волинська єпархія ПЦУ.

У 21-шу неділю після П’ятдесятниці разом із високопреосвященним молилися: декан протоієрей Андрій Сидор, настоятель священник Тарас Сидорук, інше духовенство благочиння.

Тому і ми називаємо себе православними: тому що прославляємо Бога, псалмами, піснями, богослужіннями, справами своїми, думками – своїм життям.

Високопреосвященніший у проповіді наголосив: «Блаженство тварі і слава Творця – ціль Бога у створенні людини, прославлення. Тому і ми називаємо себе православними: тому що прославляємо Бога, псалмами, піснями, богослужіннями, справами своїми, думками – своїм життям. Тому і людина є в притчі про сіяча тією землею, і сіється в неї, щоб вона дала плід».

Перші відвідини волинським архіпастирем парафії, яка вийшла з Московського Патріархату й увійшла в Православну церкву України, завершилися нагородженням церковними відзнаками активних парафіян та традиційною спільною хресною ходою.

 
Telegram Channel