Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Зробила фото за секунду до смерті: розповіли про загиблу на Майдані (Фото)

Світла пам‘ять!

Фото kriminal.tv.

Зробила фото за секунду до смерті: розповіли про загиблу на Майдані (Фото)

30-річну жінку похоронили 1 листопада

30-річну жінку, яка загинула під колесами Land Rover на майдані Незалежності в Києві, звали Алла.

Реклама Google

У той день Алла була в Голосіївському монастирі, причастилася. Потім поїхала в Києво-Печерську лавру помолитися святим в печерах. А потім вирішила подивитися центр столиці.

Вона приїхала в столицю з Вінниці. Відвідувала монастир, а потім пішла подивитися центр міста. За секунду до смерті встигла зробити на майдані фото.

Про це розповів священик Антоній Демиденко, передає vn.20minut.ua.

«У той день Алла була в Голосіївському монастирі, причастилася. Потім поїхала в Києво-Печерську лавру помолитися святим в печерах. А потім вирішила подивитися центр столиці», – священик.

 

 «Ми виросли разом. Разом ходили в дитсадок, в школі сиділи за одною партою. Завжди підтримували зв’язок. Востаннє разом святкували День народженні Алли. 22 вересня в неї був ювілей – 30 років», – ділиться подруга загиблої Ліана Протасевич.

«Моя зайка.. вона пекла цей торт, так старалася.. мені першою показала.. я як згадаю, як вчила тебе зефірки робити», — згадує у фейсбук інша подруга, Вікторія Щаслива. «Після ювілею ми ще ходили на прогулянки і в кіно. Кілька останніх днів ми не бачились. Але постійно зідзвонювались і переписувались в меседжері, бо Алла працювала під час виборів. В своєму районі на вулиці Коріатовичів роздавала агітаційні листівки. Ми мали зустрітись але так і не зустрілись, – сумує Ліана.

Жінку поховали 1 листопада у весільному вбранні біля брата, який помер через три дні після народження. У неї залишилися батьки.

Нагадаємо, у Луцьку на пішохідному переході збили жінку (Фото).

 
 

 

Telegram Channel