Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Новорічні подарунки: що обрати, щоб здивувати?

Зустрічайте Новий рік з хорошим настроєм.

Фото Pixabay.

Новорічні подарунки: що обрати, щоб здивувати?

Дарувати щось цікаве і тішити на Новий рік подарунками вміє не тільки Санта Клаус, а й кожен з нас! Адже досить трохи фантазії, гарного настрою і кмітливості, і вам точно вдасться підібрати для своїх близьких щось оригінальне

Ми зібрали для вас кілька варіантів презентів, серед яких ви точно можете знайти те, що вам захочеться придбати для своїх рідних.

Гаджети

Технічна новинка - це відмінний подарунок абсолютно для кожного з нас і на будь-яке свято, в тому числі і на Новий рік. Причому, такий варіант підходить дитині і дорослому, коханій людині і колезі, родичу і просто доброму знайомому, адже подарунок дійсно універсальний. Ви можете придбати в якості презенту графічний планшет, смарт годинник, бездротові навушники, блютуз колонку, ноутбук тощо. Крім того, можна дарувати і ігрові консолі, квадрокоптер, окуляри віртуальної реальності і так далі.

Святкова атрибутика

Для створення святкової новорічної атмосфери потрібно оточити себе тематичними речами. Тому, ви можете сміливо дарувати всім оточуючим хлопавки та феєрверки, кошики з мандаринами, солодкі шоколадні набори, шампанське, ялинкові іграшки та різдвяні вінки на двері, костюми новорічних персонажів, банки з салатом олів'є, штучний сніг тощо. Крім того, ви можете придбати для всіх невеликі сувеніри із зображенням символу наступаючого року, такі знаки уваги теж будуть всім до душі.

Сертифікати

Для того, щоб і порадувати і здивувати подарунком, не обов'язково купувати його особисто, адже можна замовити сертифікат на https://onecard.gift/podarki-na-novyy-god! Так ви подаруєте не тільки чудовий презент, яким людина неодмінно скористається, а й  зі стовідсотковою ймовірністю вручите те, що дійсно потрібно. Адже власник цього сертифікату сам вибере місце, товар або послугу, які захоче отримати, а значить точно залишиться задоволений вашим подарунком.

Спортивні презенти

Багато людей віддають перевагу активному відпочинку і зима - це прекрасний час для того, щоб освоювати нові спортивні висоти. Зимових видів спорту дуже багато, і навіть якщо людина не займається ним професійно, а тільки хоче почати підкорювати ту чи іншу дисципліну, ви можете все одно дарувати їй спортивні подарунки. Це можуть бути ковзани, санки і тарілки для спуску з гори, сноуборд, лижі тощо. Крім того, відмінним рішенням буде придбання теплих спортивних костюмів, які теж стануть в нагоді любителям зимового спорту.

Кумедні подарунки

Новий рік - це ще й час для жартів і веселощів, тому, дарувати друзям кумедні подарунки дійсно чудова ідея! Ви можете придбати для них печиво з передбаченнями на майбутній рік, шкарпетки в консервній банці, костюми і маски новорічних героїв, іграшки, про які мріяли ваші друзі в дитинстві, кіндер, алко або настільні ігри, кулю для прийняття рішень тощо. Ви також можете зробити так, щоб ваші друзі доставили ці презенти з мішка не дивлячись, тоді буде ще цікавіше спостерігати, кому що в підсумку попадеться.

Тіште і дивуйте своїх близьких і зустрічайте Новий рік з хорошим настроєм, тоді і наступний рік подарує вам багато позитивних емоцій!

Telegram Channel