Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Швидка», яка поспішала на аварію, зіткнулася з позашляховиком і перекинулася (Фото, відео)

Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП.

Фото Національної поліції України.

«Швидка», яка поспішала на аварію, зіткнулася з позашляховиком і перекинулася (Фото, відео)

У двох ДТП на Рівненщині травмувалися дев’ятеро осіб

Автопригоди сталися на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» із різницею у півтори години: у селі Забороль зіткнулося три авто, а неподалік дороги з круговим рухом — позашляховик та «швидка».

О 09:30 сьогодні, четвертого листопада, у селі Забороль Рівненського району водій автомобіля «Renault» не врахував дорожню обстановку, не дотримався дистанції та допустив зіткнення із попутним легковим автомобілем «Mercedes-Benz». Від удару останній виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із позашляховиком «Mercedes-Benz ML 350».

Від удару «швидка» перекинулась, а двоє медиків зазнали травм. Їх обох, а також керманича «BMW», доставили до лікарні.

 

Унаслідок ДТП травми отримали шестеро осіб, четверо з яких після обстеження госпіталізували до лікарні: водія легковика «Mercedes», а також дружину, сина керманича позашляховика та іще одну пасажирку цього ж авта. За попередньою інформацією загрози їхньому життю немає.

 

Від удару «швидка» перекинулась, а двоє медиків зазнали травм. Їх обох, а також керманича «BMW», доставили до лікарні

Уже близько 11 години карета «швидкої» їхала надавати допомогу потерпілим внаслідок потрійної ДТП. Через великий затор автомобіль виїхав на зустрічну смугу руху із ввімкненою сиреною та проблисковим маячком, де допустив зіткнення із позашляховиком «BMW». Від удару «швидка» перекинулась, а двоє медиків зазнали травм. Їх обох, а також керманича «BMW», доставили до лікарні, де їх наразі обстежують лікарі.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчим Рівненського районного відділення поліції розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Читайте також: Зненацька вибігла косуля: на Рівненщині вантажівка злетіла у кювет.

 

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel