Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Водієві, який на смерть збив 15-річну волинянку, повідомили про підозру

Чоловікові загрожує до восьми років тюрми.

Фото Pixabay.

Водієві, який на смерть збив 15-річну волинянку, повідомили про підозру

За процесуального керівництва прокурорів відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству обласної прокуратури жителю Тернопільської області повідомлено про підозру у порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (ч.2 ст. 286 КК України)

Слідство вважає, що увечері 19 вересня 2020 року чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля «Ford Focus», перевищив швидкість та у селі Звірів Ківерцівського району наїхав на 15-річну дівчину, яка унаслідок ДТП загинула на місці.

 Водію обрано також запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із покладанням низки обов’язків, передбачених Кримінальним процесуальним кодексом.

Реклама Google

Чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля «Ford Focus», перевищив швидкість та у селі Звірів Ківерцівського району наїхав на 15-річну дівчину, яка унаслідок ДТП загинула на місці.

Довідково: санкцією ч.2 ст. 286 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, 23-річний мотоцикліст виїхав на зустрічну смугу та влетів у бус: двоє людей у лікарні.

Джерело: Пресслужба Волинської обласної прокуратури.
Telegram Channel