Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Поліцейські розшукали 13-річну дівчину, яка втекла з дому на побачення до хлопця

У присутності батьків поліцейські провели з дівчиною профілактичну бесіду.

Фото Нацполіція.

Поліцейські розшукали 13-річну дівчину, яка втекла з дому на побачення до хлопця

Поліцейські неповнолітню додому

На Херсонщині 13-річну жительку одного з сіл Бериславського району, яка втекла з дому, працівники ювенальної превенції та управління карного розшуку обласного главку поліції розшукали сьогодні у Херсоні. Дівчину знайшли на одній з вулиць міста в компанії хлопця, інформує поліція Херсонської області.

Неповнолітня розповіла, що у соцмережі познайомилась з хлопцем і вирішила поїхати до нього на побачення.

Про зникнення доньки в поліцію повідомила її мати. Жінка розповіла, що близько 23:00 не виявила дівчину вдома, її мобільний телефон був вимкнений.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Віталій Сайфутдінов, після спілкування з мамою зниклої стало відомо, що дитина не сварилась з батьками, забрала деякі речі та пішла з дому. Поліцейські перевірили перебування дівчини у родичів та друзів, але там її не виявили. Інспектори ювенальної превенції разом з співробітниками управління карного розшуку обласного главку поліції розподілитись на групи для пошуку дівчини. Сьогодні під час відпрацювання міста Херсон поліцейські помітили втікачку на вулиці в компанії хлопця

Неповнолітня розповіла, що у соцмережі познайомилась з хлопцем і вирішила поїхати до нього на побачення. У присутності батьків поліцейські провели з дівчиною профілактичну бесіду.

Нагадаємо, у луцькій маршрутці грабіжник зірвав із жінки золоту прикрасу.

Telegram Channel