Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Син по-звірячому вбив батька і спробував замести сліди

Трагедія!

Фото: Поліція Львівської області.

Син по-звірячому вбив батька і спробував замести сліди

На Турківщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства 69-річного чоловіка

4 листопада близько 6.30 до Турківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району у власному будинку виявлено тіло 69-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті.

Реклама Google

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, оперативники карного розшуку, слідчі, експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до вбивства причетний 39-річний син загиблого, який мешкав разом з батьком.

За скоєне 39-річному мешканцю Турківського району загрожує покарання - до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

За фактом слідчі Турківського відділення поліції, за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває. За скоєне 39-річному мешканцю Турківського району загрожує покарання - до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Джерело: Поліція Львівської області
Telegram Channel