Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Любешові моніторили потреби освітлення вулиць

Фото lubeshivska-gromada.gov.ua.

У Любешові моніторили потреби освітлення вулиць

Майже на всі центральні вулиці населених пунктів вже є готові проєкти з освітлення

З метою оперативного реагування та усунення несправностей, які виникають при функціонуванні вуличного освітлення у селищі та інших населених пунктах громади, потрібно повідомляти про них в управління капітального будівництва житлово-комунального господарства та комунальної власності селищної ради за телефоном 30072 або на E-mail: [email protected]. Також можна звернутися й до виконуючих обов’язки старост, інформує Любешівська селищна рада.

Комунальне підприємство «Любешів-Комфорт-Сервіс» в найкоротші терміни проведе ремонтні роботи вуличного освітлення на вулицях Шуміка та Новоселів.

Комунальне підприємство «Любешів-Комфорт-Сервіс» в найкоротші терміни проведе ремонтні роботи вуличного освітлення на вулицях Шуміка та Новоселів в смт. Любешів.

Окрім того, Любешівська селищна рада провела моніторинг щодо потреби освітлення усіх вулиць громади. Майже на всі центральні вулиці населених пунктів вже є готові проєкти з освітлення. Пріорітетними є вулиці, де розміщені заклади соціальної сфери: школи  та садочки.

Реклама Google

Telegram Channel