Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині від коронавірусу померла вчителька

Світла пам’ять!

Фото pixabay.

На Волині від коронавірусу померла вчителька

На 63 році життя померла колишня директорка Угринівської школи Євгенія Дудко

Не стало Євгенії Михайлівни Дудко, освітянки з багаторічним досвідом роботи, ще нещодавно директорки Угринівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Сумну звістку повідомили вранці, 6 листопада на сайті Городищенської громади.

Євгенія Михайлівна була педагогом від Бога. Її добре знали у громаді і далеко за її межами. Останнім часом хворіла. З пневмонією потрапила у реанімацію. Джерела повідомляють, що у жінки виявили коронавірус.

Апарат Городищенської сільської ради, керівники закладів освіти та педагоги громади висловив щирі співчуття рідним і близьким Євгенії Михайлівни.

Євгенія Михайлівна була педагогом від Бога. Вона жила школою і любила дітей…

Євгенія Дудко розпочала трудову діяльність із 1974 року старшою піонервожатою Ржищівської восьмирічної школи Горохівського району.

 

 

 Із 1976 року працювала в Угринівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів: організатором дитячого колективу, вчителем української мови та літератури, заступником директора з виховної роботи, заступником директора з навчально-виховної роботи і директором цієї школи. Не так давно, у кінці серпня цього року, Євгенія Михайлівна (спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист) вирішила покинути директорський пост у вже рідному закладі освіти і залишилася на посаді вчителя української мови та літератури.Світла пам’ять!

Джерело: Городищенська громада.
Telegram Channel