Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Нововолинську сім’ям загиблих учасників АТО вручили почесні нагороди

Відзнаки вручили міський голова Віктор Сапожніков та військовий комісар Олександр Плужнік.

Фото nov-rada.gov.ua.

У Нововолинську сім’ям загиблих учасників АТО вручили почесні нагороди

Наступного року у Нововолинську має постати пам’ятник полеглим бійцям

Сьогодні міський голова Віктор Сапожніков разом з військовим комісаром Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату Олександром Плужніком вручили відзнаки «Почесний громадянин Волині» та квіти матерям, дружинам, дітям загиблих учасників АТО, інформує Нововолинська міська рада. Урочисту церемонію провели у приміщенні Нововолинського ОРВК. Частину нагород уже вручили напередодні Дня захисника України.

Нагадаємо, відповідно до рішення Волинської обласної ради почесних відзнак удостоєні посмертно 168 учасників АТО/ООС та п’ять учасників Революції Гідності. З них 17 нововолинців.

Із вдячністю схиляю голову перед полеглими захисниками України. Спасибі батькам  за те, що виховали справжніх патріотів держави. Їх подвиг є неоціненним, він ніколи не піде у забуття, – сказав Віктор Сапожніков.

Почесних відзнак удостоєні посмертно 168 учасників АТО/ООС та п’ять учасників Революції Гідності. З них 17 нововолинців.

Він наголосив, що наступного року у Нововолинську має постати пам’ятник полеглим бійцям. До цього  ще пройдуть громадські обговорення. Один із макетів пам’ятного знака розміщений у міському історичному музеї.

Telegram Channel