Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Правоохоронці та громадськість в Іваничах відновили приміщення спортзалу

У залі встановили хороше освітлення та тренажери.

Фото Pxhere.

Правоохоронці та громадськість в Іваничах відновили приміщення спортзалу

Закинуте приміщення, яке пустувало понад 10 років, відремонтували. Нині там підтримують свою форму не тільки поліцейські, а й молодь та діти Іванич.

Днями в Іваничівському відділенні поліції завершили відновлення власного спортивного залу. У приміщенні, яке не функціонувало понад десятиріччя, нині зробили євроремонт. Тут замінили вікна, двері, підлогу,  оновили стелю та стіни, зробили опалення, а також встановили хороше освітлення. 

Неформальне спілкування, спільні заняття спортом та різноманітні спортивні турніри сприятимуть позитивному вихованню правової культури у підлітків та молоді.

Завдяки громадській організації спортклубу поліції «Волинь» та фізкультурно-спортивному  товариству «Динамо» для спортзалу закупили новеньке спортивне обладнання – тренажери, боксерську грушу та тенісний стіл.

Як зазначив начальник Іваничівського відділення поліції Вячеслав Мартинюк, реалізувати ідею вдалося завдяки сприянню начальника ГУНП Юрія Крошко та підтримки співробітників управління кадрового забезпечення: «Весь колектив поліції Іванич щиро дякує тим, хто долучився до реалізації цього задуму. Завдяки спільним зусиллям та діям ми змогли дати приміщенню нове життя. Надалі плануємо допомагати реалізовуватися в спорті дітям та молоді Іванич, а спортзал стане гарним майданчиком для цього».

За словами Вячеслава Мартинюка, неформальне спілкування, спільні заняття спортом та різноманітні спортивні турніри сприятимуть позитивному вихованню правової культури у підлітків та молоді: «Під час спільних занять спортом з юнацтвом нашого селища ми зможемо надавати всім охочим достовірну інформацію про діяльність поліції, а також заохочувати їх приєднатися до дружньої команди волинських поліцейських».

Оновлений спортзал уже оцінили перші відвідувачі: тут є все для того, щоб вони могли тримати себе в гарній фізичній формі. Надалі в планах правоохоронців відремонтувати фасад приміщення.

Нагадаємо, стартував ремонт дороги, яка сполучає Львівську та Волинську області.

Telegram Channel