Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Виїжджав на зустрічну та узбіччя: небайдужий волинян здав патрульним п’яного водія фури (Фото)

Напився і сів за кермо.

Фото патрульних.

Виїжджав на зустрічну та узбіччя: небайдужий волинян здав патрульним п’яного водія фури (Фото)

Нетверезий водій, керуючи вантажівкою, порушував ПДР і міг спричинити аварію

Сьогодні патрульним надійшло повідомлення від заявника, який повідомив, що в напрямку до селищаТорчин перед ним рухається синя вантажівка із причепом, водій якої грубо порушує правила дорожнього руху — то з’їжджає на узбіччя, то виїжджає на зустрічну смугу.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції області.

Патрульні, які прибули за вказаною адресою, виявили заявника, який розповів, що нині водій вантажівки спить. Поліцейські розбудили 38-річного кермувальника DAF 95 XF 430 та виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Вантажівка із причепом з’їжджала на узбіччя, то виїжджала на зустрічну смугу.

 

У присутності свідків чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат — 1, 99 проміле, що майже в 10 разів перевищує допустиму норму.

Під час оформлення адміністративних матеріалів, інспектори встановили, що водій тимчасово обмежений в праві керування. У результаті в особи вилучили посвідчення водія та скали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ч.3 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП.

 

Реклама Google

 

 

 

Додамо, що за 10 місяців 2020 року на території області зареєстровано 131 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, при цьому 31 таких ДТП були з травмованими, в яких 3 особи загинули та 47 травмувалися.

Джерело: Патрульна поліція Волині.
Telegram Channel