Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Кругленька жінка мила оку, або Що треба їсти, аби швидко набрати вагу

Солоденького?

Фото ілюстративне.

Кругленька жінка мила оку, або Що треба їсти, аби швидко набрати вагу

А ви знали, що є три ступені ожиріння?

Кругленька жінка мила оку. Так кажуть у народі. Українські чоловіки люблять повненьких жінок. Однак пані і панночки усе ж хочуть бути стрункими. Тож намагаються не поправлятися, контролювати свою вагу. Її норму можна орієнтовно визначити за схемою: від зросту, виміряного у сантиметрах, відняти 100. Це і буде ваша оптимальна вага. А того, що вище норми, медики радять позбутися. І не лише заради краси, а й здоров’я.

Лікарі розрізняють кілька стадій ожиріння. Початкова?— коли маса тіла перевищує норму на 10 відсотків. При першій стадії вага більша від необхідної на 10–30 відсотків, другій?— на 30–50, третій?— на 50–100, а при четвертій?— на більш як 100 відсотків.

Існує жартівлива градація: при першому ступені ожиріння усі заздрять, при другому?— сміються, при третьому?— співчувають.

Реклама Google

Існує жартівлива градація: при першому ступені ожиріння усі заздрять, при другому— сміються, при третьому— співчувають.

З’ївши 100 грамів карамельок, людина отримує 400 калорій, а щоб витратити їх, потрібно пів години стрибати на скакалці. А тістечка і торти мають у кілька разів більше калорій. Тож пам’ятайте про це. Якщо ви, звісно, не хочете побити рекорд набирання ваги, що досі належав маленьким китам. Всього за годину вони поправляються на 5 кілограмів.

Telegram Channel