Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
DZIDZIO тренувався цілуватися ще в дитсадку, а Клочкова першого «цьом» чекала до повноліття

Дзідзьо вважає себе «спецом» у поцілунках,  бо практикується змалечку.

Фото tsn.ua.

DZIDZIO тренувався цілуватися ще в дитсадку, а Клочкова першого «цьом» чекала до повноліття

Поцілунки бувають різні. Але перший — найбільш хвилюючий і запам’ятовується на все життя. Програма «Зірковий шлях», що виходить на телеканалі «Україна», вирішила дізнатися у знаменитостей, яким був їхній перший поцілунок

Плавчиня Яна Клочкова зізналася, що всю юність присвятила тренуванням, тому перший раз поцілувалася вже в дорослому віці. «Років у 17–18, здається. На зборах з якимось спортсменом»,— згадує Яна. 

А ось соліст групи DZIDZIO Михайло Хома почав готуватися до першого поцілунку ще дитиною. Правда, репетиції проводив не з дівчатами, а з подушкою. «Це було в садку. Мені дуже подобалася вихователька. І коли всі лягали спати, я цілувався з подушкою і уявляв, що вихователька буде моєю дружиною», — поділився Михайло. Перший справжній поцілунок у нього стався в 13 років, на майданчику дитячого садка.

Реклама Google

Перший справжній поцілунок у нього стався в 13 років, на майданчику дитячого садка.

Як перестати хвилюватися під час першого поцілунку, розповів вожак «вовчиць» Олег Винник.

«Все має бути відверто. Ти вмієш, не вмієш — будь відвертим», — вважає співак. Олег зізнався, що його перший «цьом» пройшов без репетиції. «Мені здається, це не має значення — вчитися цілуватися… Якщо ти навчився любити, то поцілунок буде завжди вдалий»,— запевняє Винник.

Співачка Ольга Цибульська вперше поцілувалася в школі: вона була в сьомому класі, а хлопець — в одинадцятому.

«Він ходив по школі і періодично мені підморгував. Я розуміла, що рано чи пізно щось станеться»,?— ?згадує Цибульська. Але коли це сталося, Оля злякалася: «На дискотеці він відвів мене в тихе місце і почав цілувати в щоку. Він любив зі щоки починати. І я в істериці кричу «а-а-а-а-а» на всю площу і біжу».

Звичайно, з часом Оля поборола свій страх і навіть заспівала пісню на цю тему — «Чекаю. Цьом» разом…  із DZIDZIO.

На дискотеці він відвів мене в тихе місце і почав цілувати в щоку. Він любив зі щоки починати. І я в істериці кричу «а-а-а-а-а» на всю площу і біжу.

Лія ЛІС

Telegram Channel