Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Затримали майора поліції, який пообіцяв керівну посаду за 100 тисяч доларів

Він разом зі спільником за грошову винагороду обіцяли вирішити питання кадрових призначень на керівні посади.

Фото: Прокуратура Рівненської області.

Затримали майора поліції, який пообіцяв керівну посаду за 100 тисяч доларів

У Рівному правоохоронці затримали майора поліції зі спільником, які, ймовірно, за 100 тисяч доларів США обіцяли керівну посаду в структурі ГУНП області

У п'ятницю, 6 листопада, правоохоронці затримали двох чоловіків, один з яких є майором поліції, співробітником ГУНП у Рівненській області. За версією слідства, він разом зі спільником за грошову винагороду обіцяли вирішити питання кадрових призначень на керівні посади в районних та міжрайонних відділах поліції, – розповіли у пресслужбі прокуратури області.

«Чоловіків затримано під час отримання ними 25 тисяч доларів США авансу від співробітника Управління патрульної поліції Рівного, за призначення його на посаду керівника одного з міжрайвідділів поліції області. Загалом, цю посаду «ділки» оцінили у 100 тисяч доларів США», – розповідає речниця обласної прокуратури Оксана Жужельська.

Чоловіків затримано під час отримання ними 25 тисяч доларів США авансу від співробітника Управління патрульної поліції Рівного, за призначення його на посаду керівника одного з міжрайвідділів поліції області.

На даний час вирішується питання щодо оголошення чоловікам підозри та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП в Рівненській області та співробітники ВБКОЗ УСБУ в області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна, – додали у пресслужбі прокуратури.

Реклама Google

Суспільне запитало у речниці прокуратури області Оксану Жужельську про те, чому розглядом даної справи не розглядає ДБР.

«Про те, що один з фігурантів – поліцейський, стало відомо в ході реалізації. Тому так, цю справу передадуть в ДБР. І, найімовірніше, перекваліфікують», – відповіла речниця.

Telegram Channel