Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Поліцейський з Рівненщини торгував керівною посадою в органах за 3 мільйони (Фото)

Правоохоронець вчинив шахрайство в особливо великих розмірах.

Фото gp.gov.ua.

Поліцейський з Рівненщини торгував керівною посадою в органах за 3 мільйони (Фото)

За даними слідства, співробітник Головного управління Нацполіції в Рівненській області разом зі спільником за грошову винагороду обіцяли вирішити питання кадрових призначень на керівні посади в районних та міжрайонних відділах поліції в області

Рівненська обласна прокуратура затримала поліцейського та його спільника, що за 100 тисяч доларів (більше 2,8 млн гривень) «продали» керівну посаду в поліції Рівненської області. Про це інформує Українська правда з посиланням на Офіс генпрокурора.

 Підозрюваних затримали за фактом шахрайства, вчиненого в особливо великих розмірах (ч.4 ст.190 КК України).

 

 «Правоохоронці затримали їх під час одержання 25 тисяч доларів США «авансу» від співробітника Управління патрульної поліції Рівного за призначення його на посаду керівника одного з міжрайонних відділів поліції області», - інформують в Офісі Генпрокурора. 

«Правоохоронці затримали їх під час одержання 25 тисяч доларів США «авансу» від співробітника Управління патрульної поліції Рівного за призначення його на посаду керівника одного з міжрайонних відділів поліції області. Загалом цю посаду вони «оцінили» у 100 тис доларів. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжних заходів».

 

 

Telegram Channel