Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Донбасі загинув 20-річний десантник Олег Свинарик

Загинув український військовий з 80-ї десантно-штурмової бригади.

Фото ЛОДА.

На Донбасі загинув 20-річний десантник Олег Свинарик

Трагедія сталася на Луганщині. Хлопцеві було всього 20 років

На Луганщині загинув український військовий з 80-ї десантно-штурмової бригади Олег Свинарик. Про це інформує увечері 7 листопада Українська правда з посиланням на повідомлення голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького, інформацію військового Володимира Штурма у Facebook, коментар штабу ООС для УП.

«Сьогодні удосвіта на війні загинув наш земляк Олег Свинарик, родом з села Арламівська Воля Мостиського району. Трагедія сталася на Луганщині. Хлопцеві було всього 20 років. У нього залишися батьки і два брати» - йдеться в повідомленні.

За словами Козицького, боєць у серпні 2019 року добровільно виявив бажання нести службу за контрактом. Служив у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді. «Сьогодні удосвіта на війні загинув наш земляк Олег Свинарик, родом з села Арламівська Воля Мостиського району. Трагедія сталася на Луганщині. Хлопцеві було всього 20 років. У нього залишися батьки і два брати» - йдеться в повідомленні.

Також очільник ЛОДА опублікував фото Олега Свинарика.

 

 Український боєць Володимир Штурм розповів, що молодий десантник загинув близько шостої ранку 7 листопада в районі населеного пункту Половинкине Старобільського району на Луганщині.

Варто зауважити, що у вечірньому зведенні штабу ООС станом на 17:00 вказувалося, що з початку доби не було зафіксовано порушення режиму «тиші», і про втрати у лавах ЗСУ не повідомлялося.

Telegram Channel