Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
31-річний чоловік затягнув школярку на кладовище і зґвалтував (Фото)

Досудове слідство триває.

Фото Національної поліції України.

31-річний чоловік затягнув школярку на кладовище і зґвалтував (Фото)

Подія сталася у Конотопі Сумської області

Зловмисник затягнув 14-річну дівчину на територію цвинтаря та зґвалтував. Наразі поліцейські уже затримали його та оголосили про підозру.

Про злочин до поліції повідомила сама потерпіла.

Чоловік, побачивши дівчину, яка йшла темною вулицею, наздогнав її та силою затягнув на кладовище, де і зґвалтував. Після чого втік у невідомому напрямку, прихопивши із собою її мобільний телефон.

На місце події негайно виїхали керівництво Головного управління поліції області, Конотопського відділу та слідчо-оперативна група поліції.

Як встановили правоохоронці, чоловік, побачивши дівчину, яка йшла темною вулицею, наздогнав її та силою затягнув на кладовище, де і зґвалтував. Після чого втік у невідомому напрямку, прихопивши із собою її мобільний телефон.

У ході проведення слідчо-розшукових заходів працівники поліції оперативно встановили особу нападника. Ним виявився раніше судимий 31-річний житель районного центру.

Наразі зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За погодженням із Конотопською місцевою прокуратурою йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України «Зґвалтування».

За фактом нападу відносно зловмисника відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій».

Читайте також: У Луцьку жінка впала з мосту.

 
Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel