Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Жінка, яка впала у Луцьку вночі з мосту, не отримала жодних травм

Падіння з мосту.

Фото Конкурента.

Жінка, яка впала у Луцьку вночі з мосту, не отримала жодних травм

Жінка нині перебуває в лікарні

Жінка, яка впала з моста у ніч на неділю, 8 листопада, не отримала жодних тілесних ушкоджень. 

Про це «Конкуренту» розповіли у центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Луцьк.

За словами очільника центру Володимира Шмаля, медики прибули на місце події о 2:55. Вони не констатували жодних фізичних ушкоджень у жінки, яка, за словами групи швидкого реагування «Самооборони Волині», кілька хвилин тому впала з моста, що сполучає проспекти Перемоги і Соборності. Тільки написали, що у неї гострий поліморфний психічний розлад, і доставили її у психлікарню. 

«Наш паралельний екіпаж якраз по мосту їхав, вона перелізла через перила і вниз. Поки машина вниз спустилась, вона вже навпроти «Юванта» була», - розповідає член ГШР «Самооборони Волині».

Сказала, що в неї закрутилася голова, і вона впала за перила, але там перила їй по груди,і самій впасти – ніяк... 

 

Найбільше його здивувало те, що при такому падінні жінка не травмувалася. Каже, від неї трохи несло алкоголем. 

 

Реклама Google

 

«Все хотіла набрати до тата, в руках телефон крутила, а як набрати – не могла орієнтуватись.  «Швидкій» казала, що в неї закрутилася голова, і вона впала за перила, але там перила їй по груди,і самій впасти– ніяк... Ще й приземлилась на якийсь сарайчик знизу. Хлопець, який ішов по мосту, казав, що головою розбила шифер, встала і пішла», – каже наш співрозмовник.

У Волинській обласній психлікарні №1 підтвердили, що сорокарічна Алла наразі перебуває у них. Кажуть, що вона на обліку, і вже багато років під спостереженням психлікарні.

«Нібито, в неї вже було таке, що вона падала з балкона. Зараз трошки накульгує, ае невідомо, чи це результат попередньої травми, чи цього падіння. Немає потреби тримати її тут цілорічно, бо це лікарня, а не інтернат. Ми лікуємо і виписуємо», – розповіла очільниця медзакладу Людмила Юрко.

Наразі жінка отримує допомогу медиків. Коли вона пролікується, її випишуть. 

Джерело: ІА Конкурент
Telegram Channel