Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Новорічні подарунки для бізнесу

Не варто колегам дарувати непотріб, подаруйте їм емоції.

Фото printerio.com.ua.

Новорічні подарунки для бізнесу

​Кожної осені керівники підприємств стикаються з однією й тією самою проблемою. Потрібно підібрати якісь новорічні подарунки. Але щоб не дуже дорогі, бо бюджет обмежений. Проте, й не якісь непотріб, який одразу ж потрапить у смітник. Все ж таки не хотілось би викидати гроші на вітер. Що ж, ми знаємо, як розв'язати цю складну задачу й залюбки поділимось із вами

Ось прості рекомендації, які саме речі підібрати для кожної категорії. Розібратись в питанні та зробити правильний вибір нам допомогли спеціалісти компанії Прінтеріо. Це підприємство понад десяти років займається виготовленням сувенірної продукції. Менеджери Прінтеріо добре знають, які саме подарунки користуються популярністю, коштують недорого, але запам'ятовуються. 

Для власного персоналу

Мабуть, всі ваші працівники зрадіють, якщо отримають якийсь виріб із текстилю. Футболка чи бейсболка − ідеальний варіант. По-перше, не виникне проблем із розміром. По-друге, можна використовувати і вдома, і на роботі. 

Але беріть якісну тканину. Й логотип наносьте невеликий, на грудях. Не потрібно друкувати на всю спину. Таку річ ваші працівники залюбки носитимуть чи передадуть комусь з рідних. 

Інший варіант − фірмові горнятка. Весь ваш офіс п'є чай чи каву. Ви, мабуть, вже зауважили, що біля чайника зібралась ціла колекція горняток. Високі чи низькі, великі чи маленькі, всі такі різнобарвні. Чи не краще було б привести це різноманіття до єдиного корпоративного стандарту? 

Якщо ви оперуєте дуже обмеженим бюджетом та не можете дозволити собі придбати якісні текстильні вироби, подумайте про горнятка. Але обов'язково з фірмовим логотипом. 

Для клієнтів

Клієнти навряд чи будуть носити футболку з рекламою вашого підприємства. Тому ви вже, мабуть, подумали про дорогий щоденник. Забудьте про нього. Хіба що ви працюєте виключно з державними підприємствами. Дорогий паперовий щоденник − гарний подарунок для держслужбовця. Інші люди рідко використовують записники, якщо вони не електронні. 

Тому клієнтам краще дарувати флешки чи повербанки. Мабуть, це єдині речі, на яких ви можете розмістити свій логотип. Та не переживати, що їх сховають в шафу та забудуть. 

Ви здивуєтесь, але непоганий повербанк може коштувати навіть дешевше щоденника в шкіряній обкладинці. А сучасні лазерні технології дозволяють наносити на пластиковий корпус будь-яку графіку. 

Для партнерів

А тут не треба навіть довго думати. Партнерам потрібно дарувати коштовні канцелярські набори. Дві ручки, кулькова й чорнильна в одній коробці. Ви знаєте, як вони виглядають. Й обов'язково зробити надрук чи гравіювання з приватним побажанням. 

Подаруйте їм прості олівці. Обов'язково дерев'яні. Вони коштують недорого, але несуть в собі певну енергетику щирості, добра та уваги. Саме тих почуттів, які будуть доречними.

Чому ручки? Бо власне ними підписують угоди про довготривалу співпрацю. Річ корисна, практична та з прямим натяком на взаємну вигоду.

Для інвесторів

Тим, хто вкладає кошти у ваш бізнес, не потрібно робити коштовних подарунків. Адже вони розуміють, за чиї гроші це робиться. Проте, інвесторів не можна залишати без невеличких знаків уваги на Новий рік. Подаруйте їм прості олівці. Обов'язково дерев'яні. Вони коштують недорого, але несуть в собі певну енергетику щирості, добра та уваги. Саме тих почуттів, які будуть доречними.

Замовити - https://printerio.com.ua/.

Telegram Channel