Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Посилена профілактика, виявлення підозрілих осіб та менше зареєстрованих крадіжок, – перші результати масштабного відпрацювання правоохоронцями Луцька

Такі відпрацювання поліцейські обіцяють проводити регулярно.

Фото патрульної поліції Волинської області.

Посилена профілактика, виявлення підозрілих осіб та менше зареєстрованих крадіжок, – перші результати масштабного відпрацювання правоохоронцями Луцька

З середини минулого тижня в обласному центрі посилено працюють додаткові наряди поліції. Особливу увагу вони приділяють патрулюванню в нічну пору доби

«Незважаючи на те, що відпрацювання здійснюється лише кілька днів, маємо якісні зміни в криміногенній обстановці, зокрема, знизилась кількість крадіжок з магазинів, відсутні реєстрації крадіжок з транспортних засобів, затримано кілька осіб, які вчинили ряд злочинів, зокрема, збували наркотичні засоби. Так, цієї ночі на зупинці громадського транспорту затримано мешканця сусідньої області з цілим арсеналом наркотиків, його помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Реклама Google

Окрім підозрілих осіб, поліцейські акцентують увагу і на транспортних засобах: їх перевіряють також десятки за ніч, аби унеможливити вчинення можливих злочинів за їх допомогою, зокрема, перевезення краденого, підозрілих пасажирів у таксі, розповсюдження наркотичних засобів.

Належно контролюємо роботу розважальних закладів: під час оперативно-профілактичного відпрацювання склали понад 10 протоколів за порушення карантинних норм, і сьогодні всі заклади в місті працюють відповідно до постанови Кабінету Міністрів», - коментує заступник начальника ГУНП в області Михайло Сорока.

Окрім підозрілих осіб, поліцейські акцентують увагу і на транспортних засобах: їх перевіряють також десятки за ніч, аби унеможливити вчинення можливих злочинів за їх допомогою, зокрема, перевезення краденого, підозрілих пасажирів у таксі, розповсюдження наркотичних засобів тощо.

Для посиленого відпрацювання залучено працівників управління карного розшуку, а також дільничних офіцерів, правоохоронців з Луцького, Рожищенського, Ківерцівського та інших районів.

Нагадаємо, одна з дівчаток, яких збило авто на Карпенка-Карого у Луцьку, – досі у важкому стані.

Такі відпрацювання здійснюватимуться систематично, аби стабілізувати криміногенну обстановку, якісно впливати на оперативну ситуацію та забезпечити спокій і безпеку мешканцям Луцька.

Telegram Channel