Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Любешівщині пропонують орендувати комунальне майно

На аукціон виставлена й право на оренду частини амбулаторії.

Фото pixabay.com.

На Любешівщині пропонують орендувати комунальне майно

Для цього проводять аукціон

Оголошення про проведення аукціонів є в електронній торговій системі «Прозоро. Продажі» щодо права оренди об’єктів комунальної власності Любешівської селищної ради. Як ідеться на сайті селищної ради, на аукціон виставлено три лоти.

 На аукціон виставлено три лоти.

Лот № 1 Оренда частини адміністративного приміщення (на плані № 10) за адресою: Волинська область, с. Бірки, вулиця Поліська, 65А, загальною площею 44,9 кв.м.

Інформація про об’єкт: нежитлове приміщення розташоване в одноповерховій цегляній будівлі, є окремий вхід. Технічний стан задовільний, придатний для використання. Підключений до електромережі, теплопостачання від твердопаливного котла на всю будівлю. Об’єкт пропонується для розміщення офісних приміщень, аптеки, об’єктів торгівлі (які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи) та соціальної сфери. Початкова ціна оренди лоту - 485 грн.

Аукціон відбудеться об 11:53 год. 02.12.2020 року.

Лот № 2. Оренда частини адміністративного приміщення за адресою: Волинська область, с. Ветли, вул. Поліська, 74. Загальна площа 37,0 кв.м. 

Інформація про об’єкт: нежитлове приміщення розташоване па першому поверсі двох поверхової цегляної будівлі.. Технічний стан задовільний, придатний для використання. Підключений до електромережі, теплопостачання від твердопаливного котла на всю будівлю. Об’єкт пропонується для розміщення офісних приміщень, аптеки, об’єктів торгівлі (які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи) та соціальної сфери. Початкова ціна оренди лоту - 399 грн.

Аукціон відбудеться об 13:22 год. 03.12.2020 року.

Лот № 3. Оренда частини приміщення амбулаторії за адресою: Волинська область, ( Любешівський район) с. Залаззя, вул. Малієвського, 34. Загальна площа 28,6 кв.м

Інформація про об’єкт: нежитлове приміщення розташоване па першому поверсі двох поверхової цегляної будівлі.. Технічний стан задовільний, придатний для використання. Підключений до електромережі, теплопостачання від електричного котла на все приміщення. Об’єкт пропонується для розміщення аптеки та закладів охорони здоров’я..

 Початкова ціна оренди лоту - 329 грн. Аукціон відбудеться об 15:59 год. 04.12.2020 року

Telegram Channel