Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцькій міській лікарні приймають усіх  хворих, окрім «ковідних»

Міська лікарня.

Фото зі сторінки медзакладу у фейсбуці.

У Луцькій міській лікарні приймають усіх хворих, окрім «ковідних»

Хворих на коронавірус – не лікують

Приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні приймає пацієнтів з невідкладними станами, не пов'язаними з захворюванням на COVID-19.

«Наша лікарня – єдиний в місті багатопрофільний стаціонар, який надає цілодобову допомогу пацієнтам з інсультами, інфарктами, травмами та іншими гострими патологічними станами. З метою збереження працездатності закладу ми не обслуговуємо у нашому медичному закладі пацієнтів з підозрою на COVID-19 і тим більше пітвердженим захворюванням на COVID -19», – повідомили у медичному закладі.

Хворих, які мають симптоми гострого респіраторного захворювання або пневмонію, яка не підтверджена негативним ПЛР, за медичною допомогою просять звертатися до свого сімейного лікаря, який визначить подальший маршрут пацієнта.


Лише за минулі вихідні дні, до приймального відділення нашоі лікарні звернулося 68 пацієнтів, з них госпіталізовано - 46,
надано амбулаторну допомогу - 22.

 

Реклама Google

 


У травмпункт звернулося 65 травмованих, з них - 13 з переломами. 11 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння, 2-х покусали тварини. 16 разів викликали лікарів з дому у позаробочий час. В операційному блоці виконано 18 оперативних втручань.

Пацієнтів закликають до розуміння теперішньої ситуації, яку спричинила пандемія COVID - 19: « Виконуйте рекомендації лікарів і бережіть себе та близьких. Будьте здорові!»

Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel