Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
На чоловікові вже тлів одяг: у селі на Волині загорівся будинок

Наразі чоловік під наглядом медиків.

Фото Pixabay.

На чоловікові вже тлів одяг: у селі на Волині загорівся будинок

За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок необережності з вогнем під час куріння потерпілого

На Волині трапилась пожежа у житловому будинку, постраждав чоловік.

Про це інформує пресслужба волинських рятувальників.

60-річний сусід Володимир Охник кинувся у будинок, де й виявив на дивані власника помешкання – на чоловікові тлів одяг. Небайдужий сусід повернувся до власної оселі, узяв вогнегасника й кинувся гасити полум’я на чоловікові.

10 листопада о 18:35 надійшло повідомлення про пожежу – горів дерев’яний житловий будинок у селі Губин Локачинського району.

Клуби диму помітили сусіди, які й забили на сполох, адже у помешканні, імовірно, міг перебувати 46-річний господар. Ще до прибуття рятувальників 60-річний сусід Володимир Охник кинувся у будинок, де й виявив на дивані власника помешкання – на чоловікові тлів одяг. Небайдужий сусід повернувся до власної оселі, узяв вогнегасника й кинувся гасити полум’я на чоловікові. За цей час до місця події збіглися й інші сусіди – разом вони винесли потерпілого із задимленої кімнати.

О 18:47 до місця події прибули працівники 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі та вогнеборці місцевої пожежної команди села Війниця. Вони надали першу долікарську допомогу потерпілому й передали до рук медиків. З опіками ніг 4-го ступеня потерпілого госпіталізовано до Луцької міської лікарні.

О 18:51 рятувальники локалізували загорання, а о 19:05 – ліквідували.

Нагадаємо, поліція вже понад три тижні розшукує 61-річну жінку.

Telegram Channel