Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку мітингують ресторатори: чого хочуть

Протест рестораторів.

Фото Першого.

У Луцьку мітингують ресторатори: чого хочуть

Кажуть, що 7 тисяч людей можуть втратити роботу

Волинські ресторатори вимагають скасувати часові обмеження роботи закладів громадського харчування та не запроваджувати карантин вихідного дня. Для цього вони зібрали понад 7 тисяч підписів.

Про це стало відомо у середу, 11 листопада, під час акції протесту працівників ресторанного бізнесу, повідомляє «Перший».

Нагадаємо, сотні працівників закладів громадського харчування вийшли на протест до Волинської ОДА. Після цього ініціативну групу запросили на розмову з заступниками голови облдержадміністрації Олександром Троханенком та Анатолієм Костиком.

 

«Сьогоднішня акція дуже мирна. Повірте, ми стримували всі екстремістські настрої . На Волині до 7 тисяч людей ризикують втратити роботу, в Україні - 2 мільйони людей», - сказав луцький ресторатор, власник комплексу Mojo Роман Хорзов.

Учасники зібрали 7 тисяч підписів під вимогою скасувати часові обмеження роботи закладів та не запроваджувати карантин вихідного дня. Ці вимоги вони передали керівництву ОДА.

«Ми не просимо дати грошей, ми просимо дати нам працювати. Ми також не просимо дозволити нам працювати без масок чи санітайзерів. Повірте, в нас найсуворіше дотримуються правил», - сказав Роман Хорзов.

 

 

 

 

 

В ОДА  пообіцяли передати вимоги рестораторів уряду.

«Діє пандемія, ми теж працюємо в таких умовах. Є обмеження. Якщо ви їх дотримуєтесь, я за вас», - сказав Олександр Троханенко.

Джерело: Перший
Telegram Channel