Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Карантин вихідного дня: чи працюватиме «Епіцентр» в суботу і неділю

Чи всіх стосується?

Фото Української Правди.

Карантин вихідного дня: чи працюватиме «Епіцентр» в суботу і неділю

Раніше, коли всі заклади торгівлі закрили, будівельні супермаркети працювали. Як буде тепер?

Торговельна мережа «Епіцентр» Олександра й Галини Герег наразі ще не прийняла рішення про те, як працюватиме у суботу та неділю у зв’язку з запровадженням «карантину вихідного дня».

Про це розповів керівник департаменту зв'язків із громадськістю «Епіцентру» Юлія Чудновець у коментарі «Українській правді»

«Наразі ми чекаємо на офіційну постанову Кабінету міністрів. Після вивчення постанови буде прийняте рішення щодо подальшої роботи мережі гіпермаркетів на вихідних».   

Мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» не закривала свої торгові центри під час карантину, коли перестали працювати ринки і торгові центри.

 

Постанова уряду про «карантин вихідного дня» була прийнята 11 листопада, але досі не опублікована. Документ вступає в дію після опублікування.

Зазначимо, що мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» не закривала свої торгові центри під час карантину, коли перестали працювати ринки і торгові центри.

Навесні «Епіцентр» пояснював таке рішення тим, що забезпечує в своїх магазинах наявність і продаж захисних масок, антисептиків, побутових засобів дезінфекції, спиртовмісних засобів і базових продуктів харчування.  

 

 

Нгадаємо, напередодні Кабінет міністрів посилив карантин і встановив, що по суботах і неділях можуть працювати лише продуктові магазини й пошта, аптеки й ветеринарні аптеки, автозаправки й автосервіси.  Після цього «Епіцентр» написав у фейсбуці: «Продукти у нас є, вироби медичного призначення, ліки – є, корм для тварин – є. Завозимо пальне». І додав картинку: «Увага! Вводимо 72-годинну п'ятницю!».

Джерело: Українська Правда.
Telegram Channel