Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
20-річний юнак намагався вбити своїх батьків. З'явилося відео

Підозрюваному загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Фото Нацполіція.

20-річний юнак намагався вбити своїх батьків. З'явилося відео

Хлопець заздалегідь запланував замах на родичів

20-річного мешканця Біляївської ОТГ Одеської області підозрюють у замаху на вбивство батьків. Батько хлопця вижив, а матір померла в лікарні, повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області, передає suspilne.media.

За версією слідства, хлопець заздалегідь запланував замах на батьків. Він нібито взяв ніж та чекав, поки батьки заснуть. Після цього підозрюваний зайшов до кімнати та почав завдавати батькам удари ножем, запевнили в поліції.

Від отриманих поранень мати підозрюваного за кілька годин померла в лікарні. Батько наразі залишається у важкому стані, розповіли у поліції.

Мати та батько змогли виштовхати сина з будинку та почали телефонувати до поліції та «швидкої». Утім хлопець вибив вікно та знову напав на батька, зазначили в пресслужбі.

Там додали, що після приблизно 15 ударів у живіт та грудну клітини батька хлопець втік. 45-річного чоловіка та 46-річну жінку госпіталізували. Від отриманих поранень мати підозрюваного за кілька годин померла в лікарні. Батько наразі залишається у важкому стані, розповіли у поліції.

Підозрюваного розшукали в селі біля річки Дністер, де він намагався сховатися. За словами затриманого, він нібито давно планував вбити батьків, оскільки вони не давали йому грошей та «ображали за неробство».

Наразі чоловіку повідомили про підозру за ч. 2 ст. 15 та п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою вирішують. Підозрюваному загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

 
 
 

 

 

 

 

Telegram Channel