Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У гіпермаркеті «Епіцентр» працювали луцькі пожежники (Фото)

Пожежа в гіпермаркеті?

Фото ДСНС Волині.

У гіпермаркеті «Епіцентр» працювали луцькі пожежники (Фото)

Тренувались ліквідувати пожежі в торговельних закладах

12 листопада підрозділи служби «101» 1-о Державного-пожежно-рятувального загону м.Луцька під керівництвом співробітників оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Волинській області провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації пожеж та рятування людей під час них в одному з найбільших торговельних закладів області.

Бійці ДСНС відпрацювали дії з проведення розвідки пожежі, пошуку потерпілих та гасіння вогню в торговому залі, перевірили дії персоналу з оповіщення про пожежу та організації проведення першочергових заходів з приборкання лиха.

Відпрацювали дії з проведення розвідки пожежі, пошуку потерпілих та гасіння вогню в торговому залі

 

Під час навчань перевірено також дієздатність джерел протипожежного водопостачання, систем протипожежної автоматики, наявність первинних засобів пожежогасіння та вміння ними користуватись працівниками закладу.

 

Реклама Google

 

 

 

 

В підсумку керівники навчань зазначили, що луцькі вогнеборці спільно з адміністрацією об’єкту впорались із поставленими завданнями та змогли виконати всі дії правильно. У випадку пожежі це допоможе оперативно ліквідувати пожежу в цьому гіпермаркеті, не допустити жертв серед відвідувачів та працівників об’єкту.

 

 

 

 

 

Джерело: Управління ДСНС Волині.
Telegram Channel