Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині ліквідовано канал незаконної реалізації підакцизних товарів (Фото)

Виявлено 42 000 пачок сигарет різних марок.

Фото ДПСУ.

На Волині ліквідовано канал незаконної реалізації підакцизних товарів (Фото)

В результаті проведених обшуків виявлено та вилучено 84 ящика тютюнових виробів

В рамках проведення скоординованих заходів з протидії незаконному обігу та реалізації підакцизних товарів на території Волинської області, оперативниками Луцького прикордонного загону Держприкордонслужби України, в тісній взаємодії з співробітниками Слідчого управління ГУ Державної фіскальної служби у м. Києві та співробітниками Управління СБ України у Волинській області та Патрульної поліції із залученням відділу прикордонної служби типу «С» Луцького прикордонного загону, за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора, в межах  Луцького районну було припинено функціонування каналу незаконної реалізації контрафактної тютюнової продукції та цигарок білоруського виробництва.

Реклама Google

Виявлено та вилучено 84 ящики тютюнових виробів (42 000 пачок) різних марок, транспортний засіб, яким здійснювалась доставка контрафактної продукції та інші речові докази.

Загалом за результатами проведених слідчих та розшукових дій в рамках кримінального провадження за статтями 205-1, 209, 212, та 366 Кримінального кодексу України, спільною міжвідомчою групою було проведено низку обшуків в складських приміщеннях причетних до вказаної протиправної діяльності осіб.

 

 В результаті проведених обшуків виявлено та вилучено 84 ящики тютюнових виробів (42 000 пачок) різних марок, транспортний засіб, яким здійснювалась доставка контрафактної продукції та інші речові докази. Наразі тривають подальші заходи в рамках супроводу кримінального провадження.

 
 

 

Джерело: Державної прикордонної служби України.
Telegram Channel