Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Купуючи косметологічне обладнання: на що треба звернути увагу?

Купівля професійного косметологічного обладнання — вигідна інвестиція, яка піднімає салон чи кабінет на якісно новий рівень.

Фото Zemits.

Купуючи косметологічне обладнання: на що треба звернути увагу?

Такі апарати дозволяють обігнати своїх конкурентів та залучити нову цільову аудиторію

Купівля професійного косметологічного обладнання — це серйозний крок для розвитку власного бьюті-бізнесу. Це вигідна інвестиція, яка піднімає салон чи кабінет на якісно новий рівень. На що ж потрібно звертати увагу в першу чергу? Почнемо зі співвідношення ціни та якості.

Якість та ціна

На сучасному ринку можна зустріти три типи виробників. Перші — популярні міжнародні бренди, продукція яких відрізняється високою якістю, але й високою ціною. Другі — представники азійського ринку, апарати яких мають відносно невелику ціну, але й цілу низку ризиків, які клієнти беруть на себе. Часто такі вони копіюють дорожче обладнання ззовні, залишаючи неякісне наповнення. І треті — ті, які поєднують в приладах гарну якість та доступні ціни для українського клієнта. До останній відноситься і Zemits. Американський бренд, який має гарну репутацію в споживачів та безліч позитивних відгуків. 

Міжнародна сертифікація

Це офіційні документи, які підвищують лояльність та рівень довіри клієнтів. Вони — головне підтвердження якості кожної деталі. Наприклад, на світовому ринку дуже високо цінується сертифікат FDA. Це підтвердження безпеки від управління санітарного нагляду США. Воно займається дослідженням різних продуктів, в тому числі й медичного та косметологічного обладнання. Вивчення включає в себе десятки перевірок й може тривати роками. Сертифікат FDA дозволяє виробнику вийти на міжнародний ринок.

Але це ще не все. Наприклад, продукція компанії Zemits має не тільки сертифікат безпеки FDA, але й документ ЄС, який підтверджує відповідність апаратів директивам Європейського Союзу. Також, для роботи в Україні обладнання отримало сертифікат СЕС.

Професійне навчання

Ви зможете опанувати всі нюанси роботи з обладнанням, пройшовши професійне безкоштовне навчання. Компанія Zemits надає своїм клієнтам навчальний курс під керівництвом косметолога.  

Хочете швидко включитись в роботу з новим обладнанням? Ви зможете опанувати всі нюанси роботи з обладнанням, пройшовши професійне безкоштовне навчання. Компанія Zemits надає своїм клієнтам навчальний курс під керівництвом косметолога. По закінченню навчання, кожен покупець отримує іменний сертифікат, що підтверджує отримані знання.

Партнер в розвитку косметологічного бізнесу

Але як зацікавити та залучити клієнтів до нової послуги? Щоб просунути нову послугу, треба використовувати певні маркетингові прийоми. Але Ви отримаєте вже готовий комплекс цих рішень абсолютно безкоштовно? Наприклад, з покупкою апаратів Zemits, клієнти отримують план залучення клієнтів та доступ до закритого маркетингового порталу з корисними та дієти матеріалами. 

Zemits — це велика, міжнародна родина, яка радо зустрічає нових партнерів. Не лише виробник, але повноцінний бізнес помічник!

Telegram Channel