Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині завершують будівництво великого м’ясопереробного комплексу

Будуть нові робочі місця.

Фото agronews.

На Волині завершують будівництво великого м’ясопереробного комплексу

Добрі новини для області

На Волині триває будівництво нового Комплексу переробки Володимир-Волинської птахофабрики. Вартість – понад 38 млн євро.

Про це пише agronews.ua. посилаючись на пресслужбу Волинської облдержадміністрації. 

Зазначається, що здати перший етап будівництва планують вже найближчим часом. Це дасть регіону збільшення надходжень до державних бюджетів у вигляді податків, і нові робочі місця.

Загалом на сьогодні птахофабрика забезпечує роботою понад 1500 співробітників із середньою зарплатою на підприємстві у понад 12 тисяч гривень.

Це дасть регіону збільшення надходжень до державних бюджетів у вигляді податків, і нові робочі місця.

 

Реклама Google

 

У той же час, в Україні господарства, які займаються виробництвом м’яса птиці і яєць, через зниження цін на 12-15% ризикують не вийти навіть на нульову рентабельність.

Таку заяву 2 листопада в ході онлайн-конференції Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України з представниками аграрних асоціацій зробив в.о. голови аграрного комітету Олександр Бакуменко.

«Ситуація дуже серйозна. В Україні і так за останні 1,5 року птахівничі господарства були збитковими, а зниження цін в даний момент ще більше погіршить ситуацію», – зазначив А. Бакуменко.

Джерело: Волинська ОДА
Telegram Channel