Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині два виші змінили форму навчання

В ЛНТУ студенти продовжать здобувати освіту дистанційно

Фото ілюстративне.

На Волині два виші змінили форму навчання

Луцький національний політехнічний університет у зв'язку з несприятливою епідемічною ситуацією в області до 1 грудня відклав очне навчання, а Волинський національний університет Лесі Українки від 16 листопада переходить на змішану форму навчання

В ЛНТУ студенти продовжать здобувати освіту дистанційно, повідомили на сайті вишу. Однак вже наступного тижня у виші планують запровадити систему змішаного навчання,- розповів Суспільному в.о. ректора вишу Петро Савчук. Наразі адміністрація вивчає потребу в реальних заняттях під час сесійного періоду, де присутність студентів є обов'язковою.

В ЛНТУ студенти продовжать здобувати освіту дистанційно.

«Там, де буде нагальна необхідність, що стосується написання практичних робіт, курсових тощо, студенти та викладачі перебуватимуть в університеті», - розповів Савчук.

У ще одному Волинському виші - ВНУ, оприлюднили наказ про перехід на змішану форму навчання. Попередньо до повного очного навчання студенти повернуться після 30 листопада.

Реклама Google

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки надіслало керівникам закладів вищої та фахової передвищої освіти листи із рекомендаціями починаючи з 16 листопада перейти до навчання за змішаною формою з огляду на епідеміологічну ситуацію.

Telegram Channel